Nieuwbouw

Van Steijn Bouw richt zich op woning- en utiliteitsbouw. Voor uw persoonlijke wensen voor uw nieuw te bouwen woning maar ook voor de zakelijk optimale kantoorruimte zijn wij uw vakman.

Wij helpen om uw woonwensen omzetten in een ontwerp en begeleiden dit traject tot en met de oplevering. Hoe het bouwwerk er ook uit ziet: van klein tot groot, van eenvoudig tot in detail uitgewerkt. Van Steijn Bouw is uw aannemer voor het behalen van het gewenste resultaat.

Ook het realiseren van bedrijfsruimten behoort tot onze werkzaamheden, van kantoorruimte tot bedrijfshal. Wij kunnen het werk begeleiden vanaf ontwerp tot aan de oplevering. Of voor welke deel van het bouwtraject er overeenstemming wordt bereikt.

Tijdens de realisatie van de woning of het bedrijfsobject zorgen wij voor de contacten met onderaannemers. Zo werken wij samen met electriciƫns, loodgieters, stucadoors en schilders. Om tot een goed eindresultaat te komen, wordt er alleen samengewerkt met partijen die staan voor het beste resultaat

Direct contact:
Email
info@vansteijnbouw.nl
Telefoon
(06) 20197082