Bedrijfsprofiel

Van Steijn Bouw is in 2001 gestart als Timmer- en Montage Bedrijf D.W.M. van Steijn. De afgelopen jaren hebben wij niet stil gezeten en zijn we uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf.

Het bedrijf is opgericht door Dennis van Steijn, een ondernemer in hart en nieren. Als jonge zelfstandige wilde hij zijn eigen bedrijf opzetten. Met papier voor timmerman op zak, kun je al veel werkzaamheden verrichten in en om het huis. Van reparatie werkzaamheden, interne verbouwing, het plaatsen van dakkapelen tot het zetten van een uitbouw. Iedere uitdaging werd aangepakt en tot tevredenheid van de klant afgerond.

Maar een timmer- en montagebedrijf zou het niet blijven. Tevreden zijn met wat je hebt is goed, maar al snel was de wens tot het kunnen realiseren van grotere bouwwerken. Om dit te kunnen halen moest er het aannemersdiploma worden behaald. In 2007 werd ook deze kwalificatie behaald en sindsdien is de onderneming van naam gewijzigd in Van Steijn Bouw.

In de afgelopen jaren zijn er veel wijzigingen doorgemaakt en is het bedrijf gegroeid. Van een kleine werkplaats en een aparte opslag is het bedrijf overgestapt naar een grotere ruimte. Een bedrijfsruimte aan Meer en Duin te Lisse werd aangekocht. Hier is het bedrijf nog steeds gevestigd. Het pand biedt ruimte voor opslag, werkplaats en kantoorruimte. Alle benodigde ruimte nu gehuisvest onder één dak.

Direct contact:
Email
info@vansteijnbouw.nl
Telefoon
(06) 20197082